Edelweiss le-a urat bun venit pe lume celor 40 de nou-născuţi de la IMC

24 Noiembrie 2016
Astăzi, echipa Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a vizitat din nou maternitatea din cadrul Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău, pentru a dona 40 de noi cutii pentru bebeluşi. Cadourile pentru îngrijirea copiilor au ajuns la mamele care au născut recent, cutiile conţinând o gamă de produse selectate cu atenţie şi grijă pentru siguranţa celor mici.
Edelweiss le-a urat bun venit pe lume celor 40 de nou-născuţi de la IMC
 
Astăzi, echipa Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a vizitat din nou maternitatea din cadrul  Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău, pentru a dona 40 de noi cutii pentru bebeluşi. Cadourile pentru îngrijirea copiilor au ajuns la mamele care au născut recent, cutiile conţinând o gamă de produse selectate cu atenţie şi grijă pentru siguranţa celor mici.
 
Potrivit mămicilor, acestea reprezintă o surpriză extrem de apreciată. “Acest cadou pentru bebeluşi este un fel unic de a transmite căldura voastră iar pentru asta vă mulţumim, ne faceţi să ne simţim şi mai speciali”, a spus o mămică.

În cele cinci luni ale campaniei „O nouă viaţă”, reprezentanţii Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” au distribuit 2232 de cutii pentru nou-născuţi. Campania se desfăşoară la moment la maternitatea Mamei şi Copilului din Capitală.