Fundaţia „Edelweiss” - partener general la Şezătoarea Mamelor

04 Octombrie 2016
Revista online Odoras.md a invitat mamele, pe 4 octombrie, la o întâlnire caldă de toamnă, cu discuţii informative despre sănătatea celor mici, dar şi cu multe surprize pentru ele. Aceasta este cea de-a 27-a ediţie organizată de revista online Odoraş, dar prima care se realizează în parteneriat cu Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.
Fundaţia „Edelweiss” - partener general la Şezătoarea Mamelor
Revista online Odoras.md a invitat mamele, pe 4 octombrie, la o întâlnire caldă de toamnă, cu discuţii informative despre sănătatea celor mici, dar şi cu multe surprize pentru ele. Aceasta este cea de-a 27-a ediţie organizată de revista online Odoraş, dar prima care se realizează în parteneriat cu Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”. 


În cadrul acestui eveniment, s-a discutat despre antropometria la copii şi maturi, precum şi despre mai multe produse deîngrijire. De asemenea, cu o temă interesantă şi utilă a venit şi medicul pediatru  Rodica Eremciuc, care a vorbit despre tehnologii moderne de analiză noninvazivă a ADN-ului fătului, în prima săptămână de sarcină.


În cadrul unei tombole organizate de revistă, mămicile prezente la eveniment au fost răsfăţate cu cadouri din partea partenerilor, iar una dintre ele, aflată în cea de-a 39-a săptămână de sarcină, a primit în dar  o cutie cu seturi de produse pentru nou-născuţi din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.