CD lansat cu suportul Fundatiei „Edelweiss”

16 Februarie 2011
De curând a fost lansat CD-ul Corului “Cantabile” al Academiei de Studii Economice din Moldova cu denumirea „Cantate Domine”, sponsorizarea acestuia fiind surpriza din partea fondatorului „Edelweiss”, Dlui Vlad Plahotniuc.
CD lansat cu suportul Fundatiei „Edelweiss”
De curând a fost lansat CD-ul Corului “Cantabile” al Academiei de Studii Economice din Moldova cu denumirea „Cantate Domine”, sponsorizarea acestuia fiind surpriza din partea fondatorului „Edelweiss”, Dlui Vlad Plahotniuc. CD-ul conţine 11 piese si a fost lansat cu suportul financiar al Fundaţiei pentru Dezvoltarea Republicii Moldova „Edelweiss”.

Ideea de a lansa CD-ul formaţiei a apărut inca din noiembrie 2010 când corul s-a întors din Italia cu premiul “Simpatia Publicului” la concursul Vocile Europei. Coristele din Moldova au evoluat pe scena Porto Torres, Italia, la prestigiosul Festiva International de Muzica Corala, participarea Moldovei fiind posibila prin susţinerea financiara a acordata de catre Fundaţia“Edelweiss”.

Corul de tineret “Cantabile” este un colectiv recent format sub egida tanarului dirijor Elena Marian. Corala a fost fondata la 1 noiembrie 2009, in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova. In mai puţin de un an “Cantabile” a impresionat atât conducerea instituţiei cat si personalităţile din domeniul muzical din capitala, prin evoluţiile pe care le-a avut.