Încă 150 de familii au beneficiat de cutiile pentru nou-născuţi

18 Februarie 2017
În această săptămână, încă 150 de mămici au primit din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” cutiile destinate nou-născuţilor, în cadrul proiectului „O nouă viaţă”, desfăşurat la Institutul Mamei şi Copilului din Chişinău.
Încă 150 de familii au beneficiat de cutiile pentru nou-născuţi
În această săptămână,  încă 150 de mămici au primit din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc  „Edelweiss” cutiile destinate nou-născuţilor, în cadrul proiectului  „O nouă viaţă”,  desfăşurat la Institutul Mamei şi Copilului din Chişinău.

În cele şapte luni ale campaniei au fost dăruite peste 3800 de cutii cu produse pentru nou-născuţi. Cutia pentru bebeluşi conţine, printre altele,  scutece de unică folosinţă, body-uri din bumbac, produse cosmetice şi medicale, o saltea şi multe alte lucruri extrem de folositoare pentru noi-născuţi. Proiectul se va derula cel puţin până în luna iulie 2017, când se va împlini un an de la lansarea acestuia.

În Republica Moldova, acest ajutor este oferit prin donaţiile Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc, în vreme ce în alte ţări, precum Finlanda sau Canada,  proiecte similare se desfăşoară la nivel naţional, fiind susţinute de către stat.