La Donduşeni s-a deschis noul Parc Edelweiss

14 Septembrie 2016
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a amenajat şi la Donduşeni un teren de joacă cu tobogane, leagăne, locuri de joacă, băncuţe şi spaţii verzi. Parcul Edelweiss i-a făcut fericiţi pe copiii din Donduşeni, care s-au bucurat de toboganele colorate şi de scrânciobe.
La Donduşeni s-a deschis noul Parc Edelweiss
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a amenajat şi la Donduşeni un teren de joacă cu tobogane, leagăne, locuri de joacă, băncuţe şi spaţii verzi.
Parcul Edelweiss i-a făcut fericiţi pe copiii din Donduşeni, care s-au bucurat de toboganele colorate şi de scrânciobe. “Aşa frumuseţe de parc o realizam din puzzle, acum chiar am ocazia să mă joc pe teritoriul lui”, a spus Vlăduţ, unul dintre primii copii care au avut ocazia să testeze dotările din Parcul Edelweiss.  

Prin implementarea proiectului “Parcurile Edelweiss", Fundaţia lui Vlad Plahotniuc răspunde nevoii unor locuri de joacă sigure şi moderne pentru copiii din întreaga ţară.

Parcurile sunt dotate cu leagăne şi instalaţii moderne şi sigure, fiind instalate în colaborare cu autorităţile publice din fiecare localitate. Acest nou proiect naţional al Edelweiss s-a bucurat de aprecieri din partea mai mutor părinţi şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, care au transmis mesaje de încurajare la adresa Fundaţiei. „Aducem sincere mulţumiri Fundaţiei Edelweiss şi domnului Vlad Plahotniuc, căci dânsul investeşte frumos în viitorul ţării prin aceea că susţine copii, păturile social-vulnerabile”, a fost unul dintre mesajele transmise Fundaţiei, de la Victor Chiriac, preşedinte al Consiliului raional din Donduşeni.