Localităţile Leova şi Comrat au locuri noi de joacă, amenajate de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc

24 Septembrie 2016
Proiectul “Parcurile Edelweiss”, iniţiat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, a adus bucurie şi printre copiii din localităţile Leova şi Comrat, unde au fost amenjate locuri de joacă noi, moderne, dotate cu echipamente sigure pentru micuţi.
Localităţile Leova şi Comrat au locuri noi de joacă, amenajate de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc
Proiectul “Parcurile Edelweiss”, iniţiat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, a adus bucurie şi printre copiii din localităţile Leova şi Comrat, unde au fost amenjate locuri de joacă noi, moderne, dotate cu echipamente sigure pentru micuţi.

Locul de joacă din Leova a fost testat de către cei mici chiar la inaugurare. „Mie îmi place terenul şi mai ales toboganul. E foarte frumos”, a declarat unul dintre copiii prezenţi la eveniment.

De asemenea, primarul oraşului Leova, Vitalie Gărgăun, a apreciat proiectul, subliniind bucuria pe care o aduce un loc de joacă modern, atât printre copii, cât şi printre părinţi. “Strada Independenţei s-a înnoit, s-a animat cu acest  loc oferit pentru copii şi pentru părinţi", a spus edilul din Leova.
Iar în Comrat, noul loc de joacă a fost  amenajat lângă două grădiniţe şi o şcoală, spre bucuria micuţilor şi mulţumirea părinţilor. "Aşa teren modern noi încă nu am avut aici", a declarat mulţumit şi primarul oraşului Comrat, Sergiu Anastasov.

În cadrul campaniei naţionale ,,Parcurile Edelweiss” au fost amenajate până acum aproximativ 75% dintre cele 40 de terenuri de joacă care vor fi instalate în toamna aceasta, în mai multe raioane ale ţării.