Mai multă culoare în sectorul Telecentru din Capitală

19 Septembrie 2016
Proiectul "Parcuri Edelweiss" continuă să dea culoare mai multor localităţi din tară prin intermediul campaniei “ Parcurile Edelweiss” ce are ca scop amenajarea a 40 de terenuri de joacă în toată ţara.
Mai multă culoare în sectorul Telecentru din Capitală
Proiectul "Parcuri Edelweiss" continuă să dea culoare mai multor localităţi din tară prin intermediul campaniei “ Parcurile Edelweiss” ce are ca scop amenajarea a 40 de terenuri de joacă în toată ţara.

De această dată, un teren de joacă a fost deschis în apropierea unei grădiniţe şi a mai multor blocuri de locuit din sectorul Telecentru, iar copii sunt încântaţi de topoganele şi leagănele instalate aici: "Mie îmi place acest parc. O să vin aici împreună cu surioara mea şi cu familia în fiecare zi şi o să ne distrăm pe cinste. La şcoală nu avem aşa teren, de fapt nici măcar nu avem teren" spune unul dintre micuţi.

Şi educatoarele de la grădiniţa din apropierea parcului s-au bucurat că de acum înainte, micuţii se vor juca într-un loc frumos, modern dar cel mai important, sigur pentru ei: "Amplasarea este foarte reuşită deoarece în blocurile vecine sunt foarte mulţi copiii, iar alături este grădiniţa. Noi demult aşteptam o astfel de ocazie. În sfârşit este sărbătoare la noi în curte. Neapărat o să venim aici la distracţie, este aproape. Nu trebuie să traversăm strada. Mulţumim din suflet", a spus educatoarea de la Grădiniţa Nr.8, Antonina Zavadovschi.

Pănă acum, în cadrul proiectului “Parcurile Edelweiss" lansat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelewiss” au fost deschise  25 de terenuri de joacă în mai multe localităţi din ţară dintre care al 5-lea în Chişinău.