Noul Parc Edelweiss - amenajat chiar pe malul Nistrului, în Soroca

30 August 2016
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a deschis zilele acestea un nou parc de joacă pentru copii, în sectorul Soroca Nouă, chiar pe malul râului Nistru. Locul plin de verdeaţă este de acum şi mai colorat, datorită leagănelor şi toboganelor colorate. Iar în ziua inaugurării, Parcul Edelweiss a fost atracţia principală pentru aproape 40 de copii, de diferite vârste, care au venit împreună cu familia.
Noul Parc Edelweiss - amenajat chiar pe malul Nistrului, în Soroca
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a deschis zilele acestea un nou parc de joacă pentru copii, în sectorul Soroca Nouă, chiar pe malul râului Nistru.
Locul plin de verdeaţă este de acum şi mai colorat, datorită leagănelor şi toboganelor colorate. Iar în ziua inaugurării, Parcul Edelweiss a fost atracţia principală pentru aproape 40 de copii, de diferite vârste, care au venit împreună cu familia.

Încântaţi de noul teren destinat lor, copiii şi-au promis că vor merge în fiecare zi să se joace anume în acest loc: "Leagănul e preferatul meu. E foarte deosebit parcul”, a spus unul din micuţi din Soroca.

Autorităţile locale salută suportul primit din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”, alături de care s-a lucrat la amenajarea terenului de joacă din oraş. “Le mulţumim pentru grija faţă de copiii Moldovei”, a declarat  viceprimarul oraşului, Mihai Grabciuc. 

Campania socială Parcurile Edelweiss se desfăşoară la nivel naţional, pentru amenajarea a 40 de terenuri de joacă pentru copii, în mai multe localităţi din ţară. Potrivit fondatorului Edelweiss, Vlad Plahotniuc, acest nou proiect social îşi propune să ajute părinţii să le ofere celor mici locuri în care să se poată juca în aer liber, în deplină siguranţă.