O nouă ediţie de primăvară a „Şezătorii Mamelor”

21 Martie 2017
Revista online pentru părinţi Odoras.md a creat o adevărată tradiţie din organizarea şezătorilor pentru mămici. Lunar, alteori bilunar, mamele sunt invitate să îşi lase micuţii acasă pentru câteva ore şi să se relaxeze împreună cu celelalte mămici şi viitoare mămici.
O nouă ediţie de primăvară a „Şezătorii Mamelor”
Revista online pentru părinţi Odoras.md a creat o adevărată tradiţie din organizarea şezătorilor pentru mămici. Lunar, alteori bilunar, mamele sunt invitate să îşi lase micuţii  acasă pentru câteva ore şi să se relaxeze împreună cu celelalte mămici şi viitoare mămici.

În plus, mamele au avut ocazia să se informeaze de la cei mai buni medici despre profilaxia şi tratamentul infecţiilor virale respiratorii acute la sugari, secrete ale igienei intime în timpul sarcinii dar şi despre farmacia de acasă a unui copil de până la 6 ani.

La final, a fost organizată o defilare specială de „modă”, cu tătici şi băieţii lor.  De asemenea,  mămica cu cele mai multe săptămâni de sarcină a primit o cutie cu toate cele  necesare nou-născuţilor, oferită  de  Fundaţia  lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.