Oraşul Taraclia a intrat pe harta ,,Parcurilor Edelweiss”

11 Octombrie 2016
Oraşul Taraclia a fost plasat şi el pe harta localităţilor din Republica Moldova în care au fost deschise locuri de joacă pentru copii, în cadrul proiectului Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”. Proiectul “Parcurile Edelweiss” vizează amenajarea a 40 de locuri de joacă, moderne şi sigure.
Oraşul Taraclia a intrat pe harta ,,Parcurilor Edelweiss”
Oraşul Taraclia a fost  plasat şi el pe harta localităţilor din Republica Moldova în care au fost deschise locuri de joacă pentru copii, în cadrul proiectului Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”. Proiectul “Parcurile Edelweiss” vizează amenajarea a 40 de locuri de joacă, moderne şi sigure.

Parcul din Taraclia este cel de-al 32-lea teren de joacă inaugurat în ultimele luni. La eveniment au participat peste 90 de micuţi, care s-au grăbit să încerce leagănele şi toboganele.
“Foarte mult îmi place! Arată spectaculos noul teren! De azi, avem unde ne juca!”, au spus micuţii prezenţi la inaugurarea locului de joacă.

Cu mesaje de mulţumire la adresa Fundaţiei au venit şi localnicii, care spun că astfel de proiecte sociale contribuie la o dezvoltare frumoasă a oraşului. “Tare plăcut este să vezi efectul pe care îl au astfel de gesturi asupra copiilor, să îi vezi luminoşi la faţă, dornici de joacă, să retrăieşti împreună cu ei momentele de fericire din copilărie. Mulţumesc din partea tuturor copiilor, a părinţilor, a familiei mele pentru acest parc”, a spus Fiodor Nicolaevici.

Prin implementarea proiectului “Parcurile Edelweiss" în mai multe oraşe ale ţării, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc răspunde nevoii unor locuri de joacă sigure şi moderne pentru copii.