Parcul Edelweiss, noul loc de joacă preferat de copiii din Făleşti

31 August 2016
În centrul oraşului Făleşti a fost inaugurat cel de-al cincisprezecelea Parc Edelweiss, dintre cele 40 de terenuri de joacă pe care Fundaţia luI Vlad Plahotniuc le va amenaja, pe parcursul acestor luni, în cadrul unui proiect naţional pentru familiile din Republica Moldova.
Parcul Edelweiss, noul loc de joacă preferat de copiii din Făleşti
În centrul oraşului Făleşti a fost inaugurat cel de-al cincisprezecelea Parc Edelweiss, dintre cele 40 de terenuri de joacă pe care Fundaţia luI Vlad Plahotniuc le va amenaja, pe parcursul acestor luni, în cadrul unui proiect naţional pentru familiile din Republica Moldova.
La deschiderea noului parc au participat peste 50 de copii, alături de părinţii şi buneii lor.

“Sunt plăcut surprinsă să văd că tot mai des se fac lucruri frumoase în localităţile Moldovei. Acest parc este o bucurie pentru noi, mai ales că micuţii noştri vor avea o copilărie mai frumoasă de acum înainte”, a zis Olga Rusnac, mămica a două fetiţe din Făleşti.

Parcul a fost amenajat de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, cu suportul autorităţilor locale: “Ne bucurăm de cadoul oferit oraşului nostru, chiar de Ziua Limbii, astfel sărbătoarea noastră are o importanţă dublă. Constatăm că principiul „Tot ce-i mai bun pentru copii!” este un crez al nostru şi al fundaţiei de caritate”, a declarat Iraida Bînzari, preşedintele raionului Făleşti.

Prin implementarea proiectului “Parcurile Edelweiss", Fundaţia lui Vlad Plahotniuc răspunde nevoii unor locuri de joacă sigure şi moderne pentru copii.