Părinţii, la inaugurarea terenului de joacă din Anenii noi: Un exemplu fericit!

07 Septembrie 2016
Un nou teren de joacă pentru copii a fost deschis astăzi, de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”, chiar în centrul oraşului Anenii Noi. Şi acest spaţiu de joacă, la fel ca toate cele pe care le amenajează fundaţia în cadrul proiectului Parcurile Edeweiss, beneficiază de dotări moderne şi respectă toate normele prevăzute de legislaţia în vigoare, reglementată conform standardelor Uniunii Europene.
Părinţii, la inaugurarea terenului de joacă din Anenii noi: Un exemplu fericit!
Un nou teren de joacă pentru copii a fost deschis astăzi, de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”, chiar în centrul oraşului Anenii Noi. Şi acest spaţiu de joacă, la fel ca toate cele pe care le amenajează fundaţia în cadrul proiectului Parcurile Edeweiss, beneficiază de dotări moderne şi respectă toate normele prevăzute de legislaţia în vigoare, reglementată conform standardelor Uniunii Europene.


De acest lucru s-au convins singuri părinţii şi buneii, care i-au însoţit astăzi pe cei mici, la inaugurarea locului de joacă.  “Noi credem că mai importantă decât distracţia este siguranţa copiilor noştri iar acest parc este un exemplu fericit în acest sens”, a declarat una dintre mamele prezente la deschiderea terenului de joacă. 

În total, peste 100 de vizitatori, copii, părinţi şi bunei, dar şi multe familii tinere au participat la deschiderea Parcului Edelweiss. 

Amintim că Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” dezvoltă în prezent mai multe proiecte sociale care au ca obiectiv grija faţă de copii şi dezvoltarea armonioasă a acestora: campania de informare împotriva violenţei în familie “Familii Ocrotite”, consultaţiile medicale gratuite oferite de către medici, la sate, în cadrul Cabinetului pediatric “Renaşte Moldova”, donaţia cutiei pentru nou-născuţi la fiecare naştere de la maternitatea Institutului mamei şi copilului din Chişinău, precum şi încurajarea elevilor să continue studiilor, prin proiectul ”Şcoala ambasadorilor Edelweiss”.