Peste 100 de copii au fost prezenţi la deschiderea Parcului Edelweiss din Glodeni

27 Septembrie 2016
“Parcul Edelweiss” a devenit unul dintre punctele de atracţie ale oraşului Glodeni, peste 100 de copii fiind prezenţi la inaugurarea terenului de joacă. Acesta a fost amenajat de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”, în cadrul proiectului naţional dedicat copiilor şi creării unor spaţii de joacă sigure şi moderne pentru ei.
Peste 100 de copii au fost prezenţi la deschiderea Parcului Edelweiss din Glodeni
 “Parcul Edelweiss” a devenit unul dintre punctele de atracţie ale oraşului Glodeni, peste 100 de copii fiind prezenţi la inaugurarea terenului de joacă. Acesta a fost amenajat de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”, în cadrul proiectului naţional dedicat copiilor şi creării unor spaţii de joacă sigure şi moderne pentru ei.

Cei mici au fost încântaţi de toboganele colorate şi de scâncioabe, pe care s-au grăbit să le testeze cu mare entuziasm. ,,Acest parc este într-adevăr frumos, strălucitor şi mare! Este preferatul meu”, a declarat unul dintre copiii veniţi la inaugurare.

Noul loc de joacă s-a bucurat şi de aprecierea reprezentanţilor autorităţilor locale: “Acest teren de joacă reprezintă un pas înainte spre dezvoltarea oraşului nostru, iar acum cel mai important e să păstrăm bine ceea ce Fundaţia lui Vlad Plahotniuc ne-a oferit”, a menţionat viceprimarul oraşului Glodeni, Oleg Bratişevschi, prezent la inaugurare alături de numeroase familii din oraş.

Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a amenajat până acum 29 de terenuri de joacă, alte 11 urmând a fi instalate în această toamnă în alte oraşe din ţară.