Proiectul "Parcurile Edelweiss" face tot mai mulţi copii fericiţi

18 Octombrie 2016
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a amenajat pentru copiii din Şoldăneşti şi Orhei terenuri de joacă moderne şi sigure, în cadrul proiectului "Parcurile Edelweiss".
Proiectul "Parcurile Edelweiss" face tot mai mulţi copii fericiţi
Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” a amenajat pentru copiii din Şoldăneşti şi Orhei terenuri de joacă moderne şi sigure, în cadrul proiectului "Parcurile Edelweiss".
 
În pofida frigului de afară, copiii de la Şoldăneşti s-au bucurat de inaugurarea terenurilor de joacă şi  au dat buzna peste noile tobogane, având parte de o distracţie pe cinste: "Frumos! Tare îmi place şi abia aştept să mă joc aici".
 
Pe lângă cei mici, şi părinţii acestora sunt foarte încântaţi de noul loc de joacă, mai ales că acesta corespunde normelor de calitate şi siguranţă: "E o bucurie pentru copilaşii noştri care de acum încolo vor avea cu ce se ocupa în timpul liber. Nu sunt atât de multe locuri unde copiii pot să iasă să se joace", a spus una dintre mămicile prezente la inaugurarea Parcului Edelweiss.
 
Campania socială „Parcurile Edelweiss”, iniţiată de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, se apropie de final. Până acum au fost inaugurate 39 din totalul celor 40 de locuri de joacă promise, încă de la debutul proiectului, în august anul acesta.