Surprizele Edelweiss pentru cvadrupleţii familiei Ursu din Glodeni

01 Iunie 2019
Cu ocazia Zilei Copilului, echipa Edelweiss aduce zâmbete pe chipurile celor mici şi ale familiilor lor.
Surprizele Edelweiss pentru cvadrupleţii familiei Ursu din Glodeni
 
Cu ocazia Zilei Copilului, echipa Edelweiss aduce zâmbete pe chipurile celor mici şi ale familiilor lor.
 
În urmă cu un an şi jumătate, în familia Ursu, din oraşul Glodeni, se năşteau patru copii frumoşi. I-am cunoscut în cadrul campaniei ,,O nouă viaţă” şi astăzi i-am reîntâlnit cu mare drag.
 
,,Echipa Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a vizitat în oraşul Glodeni o familie binecuvântată, aş putea spune, deoarece este o familie în care cresc patru copii, deodată, de aceeaşi vârstă. Sunt o familie foarte dragă nouă, sunt beneficiarii campaniei „O nouă viaţă”. Noi rămânem aproape de beneficiarii campaniilor, sunt parte din familia noastră”, Lidia Cucoş director executiv Edelweiss.
 
Doamna Ursu ştia de faptele bune ale echipei noastre, aşa că ne-a adresat o rugăminte, pentru ca cei mici să aibă un spaţiu de joacă. Am făcut o vizită frumoasei familii din Glodeni şi le-am dus în dar celor patru copilaşi multe jucării, biciclete, dulciuri şi produse alimentare.

Surpriza a fost una mare pentru părinţi, care ne-au mulţumit din suflet pentru sprijin şi pentru grijă.
 ,,Nici nu am visat. Mulţumesc foarte mult Fundaţiei Edelweiss, pentru că au fost receptivi şi ne-au bucurat cu aceste cadouri şi copiii sunt foarte bucuroşi”, Natalia Ursu.
 
Bunica cvadrupleţilor ne-a mărturisit că erau adesea neînţelegeri între cei mici, din cauză că aveau foarte puţine jucării.
 
,,Dacă se jucau unul cu o maşinică, toţi după dânsa alergau. Acuma cred că mai bine, mai multe, acum o să aleagă fiecare unde o să dorescă. Suntem foarte bucuroşi, nu ne-am aşteptat la aşa cadou frumos”.
 
Ne bucurăm că le-am putut face o surpriză care să îi încânte aşa de mult, în ajun de sărbătoare pentru toţi copiii. Fundaţia lui Vlad Plahotniuc ,,Edelweiss” susţine familiile şi are grijă ca toţi micuţii să se poată bucura de această perioadă a copilăriei.