Un nou loc de joacă a fost instalat, de data aceasta în Ştefan Vodă!

22 Septembrie 2016
Deschiderea unui nou loc de joacă în Ştefan Vodă a adus multă bucurie printre copiii din oraş şi din localităţile învecinate. Cel puţin aşa reiese din numărul mare al copiilor prezenţi la inaugurarea Parcului Edelweiss, la invitaţia Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc.
Un nou loc de joacă a fost instalat, de data aceasta în Ştefan Vodă!
Deschiderea unui nou loc de joacă în Ştefan Vodă a adus multă bucurie printre copiii din oraş şi din localităţile învecinate. Cel puţin aşa reiese din numărul mare al copiilor prezenţi la inaugurarea Parcului Edelweiss, la invitaţia Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc.
Locul de joacă din oraşul Ştefan Vodă este al 26-lea din cele 40 pe care Fundaţia le amenajează în ţară, în cadrul proiectului naţional dedicat creării unor spaţii de joacă sigure şi trainice. Parcul este dotat cu leagăne, tobogane şi instalaţii noi.  

La fel ca toate parcurile amenajate până acum în localităţile din Republica Moldova, şi acest teren de joacă a fost instalat de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”, în colaborare cu autorităţile locale care au arătat disponibilitate. De aceea, astăzi, la inaugurare, primarul din Ştefan Vodă, Gherghe Anghel, a salutat şi el concretizarea acestui proiect. “Vreau să mulţumesc pentru frumosul cadou. Sunt sigur că începând de astăzi, copiii nu vor mai sta cu orele la computer, vor ieşi să se joace în aer liber”, a îndemnat primarul la petrecerea timpului în aer liber, împreună cu familiile.

Campania socială „Parcurile Edelweiss” este iniţiată de către Fundaţialui Vlad Plahotniuc şi se desfăşoară la nivel naţional, începând cu luna august. Potrivit reprezentanţilor Edelweiss, până la încheierea acestui proiect, în Repubica Moldova vor fi amenajate 40 de locuri de joacă noi.