Caravana “Împreuna Reuşim!” în ospeţie la Azilul de bătrâni din oraşul Străşeni

03 Noiembrie 2010
În cadrul Campaniei “Împreuna Reuşim!” reprezentanţii Edelweiss au vizitat din nou Azilul de bătrâni din Străşeni.
Caravana “Împreuna Reuşim!”  în ospeţie la Azilul de bătrâni din oraşul Străşeni
În cadrul Campaniei “Împreuna Reuşim!” reprezentanţii Edelweiss au vizitat din nou Azilul de bătrâni din Străşeni. "Răsărit" este un Centru de zi pentru persoane în etate, la moment, centrul oferă servicii pentru peste trei sute de bătrâni din Străşeni.

Şi de aceasta data, echipa Edelweiss a venit cu daruri utile pentru cetăţenii în etate, oferindu-le un televizor plasma şi seturi de albituri pentru fiecare. În cadrul vizitei, s-a discutat cu vârstnicii precum şi cu reprezentanţii azilului despre problemele cu care se confrunta şi necesităţile acestora. În semn de mulţumire, beneficiarii azilului au susţinut un recital de cântece populare iar echipa Edelweiss a fost invitată la o hora moldovenească.

Directorul Executiv al Asociaţiei Neumanist care curează centul de persoane în etate, Veronica Ţâmbalari a mulţumit Fondatorului „Edelweiss”, domnului Vlad Plahotniuc pentru susţinerea acordată: „Banii veniţi de la stat sunt mult prea puţini şi niciodată nu ajung pentru necesităţile bătrânilor. În sfârşit în Republica Moldova au apărut oameni de bună credinţă care cunosc ce înseamnă responsabilitate socială şi nu doar la nivel declarativ.”

Campania de sensibilizare a opiniei publice cu genericul "ÎMPREUNĂ REUŞIM!" a fost lansată de către Fundaţia pentru Dezvoltarea Republicii Moldova „Edelweiss” împreună cu postul de televiziune PRIME. Scopul campaniei este să promoveze principiul consolidării eforturilor pentru susţinerea păturilor social-vulnerabile şi contribuţia pentru promovarea oamenilor şi practicilor de succes pentru dezvoltarea Republicii Moldova.