Andreea Marin vine alături de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, în cadrul campaniei Familii Ocrotite

06 Octombrie 2016
Îndrăgita Andreea Marin, ambasador UNICEF, se alătură campaniei naţionale de informare împotriva violenţei în familie, iniţiată în luna august de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”.
Andreea Marin vine alături de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc, în cadrul campaniei Familii Ocrotite
Îndrăgita Andreea Marin, ambasador UNICEF, se alătură campaniei naţionale de informare  împotriva violenţei în familie, iniţiată în luna august de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”.

Într-un mesaj video emoţionant, Andreea Marin le îndeamnă pe femeile din Republica Moldova să prindă curaj şi să spună un NU hotărât împotriva violenţei în familie.
“Ieşi din nou la lumină să îţi recapeţi demnitatea. Vorbeşte despre ce trăieşti sau despre violenţa din viaţa cuiva de care îţi pasă. Astăzi te poţi destăinui, păstrându-ţi anonimatul şi poţi beneficia de ajutor. Fii lumină în viaţa ta sau a altcuiva”, spune Andreea Marin, în mesajul video lansat în această dimineaţă.

Ambasadorul UNICEF vine cu mesaj profund către victimele violenţei  în familie care trebuie să rupă tăcerea, să nu lase ca violenţa să devină o normalitate, dar să iasă la lumină unde pot începe o nouă viaţă. Tot în cadrul spotului este promovată linia verde Edelweiss 0800 10 881 unde victimele pot fi programate la sedinţe de consiliere psihologică şi juridică: gratuite, confidenţiale şi anonime. Acestea sunt doar câteva dintre metodele prin care se încearcă informarea oamenilor cu privire la modalităţile prin care cei care au nevoie de ajutor – pot beneficia de acest sprijin.

Andreea Marin este a doua personalitate publică care se alătură campaniei ,,Familii Ocrotite”, desfăşurată de către Fundaţia lui Vlad Plahotniuc. În luna septembrie, cunoscuta soprană Valentina Năforniţă a susţinut public campania de informare împotriva violenţei în familie.
De asemenea, menţionăm că nu este pentru prima dată când Andreea Marian vine alături de Fundaţia Edelweiss şi de fondatorul Vlad Plahotniuc.

Anterior, în 2014, ea s-a alăturat campaniei de colectare de fonduri pentru modernizarea Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău.
Spotul video poate fi urmărit aici:
https://www.youtube.com/watch?v=u2c0T03B85k