Casa plină de Crăciun, o nouă campanie Edelweiss de sărbători

05 Decembrie 2013
Fundaţia Edelweiss aduce bucuria Crăciunului în casele familiilor nevoiaşe, prin campania „Casa plină de Crăciun”, care începe astăzi, 5 decembrie. Timp de trei săptămâni, Edelweiss va merge în vizită la peste 20 de copii din familii social vulnerabile, cu daruri de Crăciun şi cu multe surprize. Familiile pe care Fundaţia Edelweiss le va vizita trăiesc în condiţii grele, iar cel puţin unul dintre părinţi este plecat peste hotare.
Casa plină de Crăciun, o nouă campanie Edelweiss de sărbători
Fundaţia Edelweiss aduce bucuria Crăciunului în casele familiilor nevoiaşe, prin campania „Casa plină de Crăciun”, care începe astăzi, 5 decembrie.

Timp de trei săptămâni, Edelweiss va merge în vizită la peste 20 de copii din familii social vulnerabile, cu daruri de Crăciun şi cu multe surprize. Familiile pe care Fundaţia Edelweiss le va vizita trăiesc în condiţii grele, iar cel puţin unul dintre părinţi este plecat peste hotare.

“Ne-am propus ca în preajma Crăciunului, să umplem cu daruri şi cu voie bună casele unor familii nevoiaşe. Vrem să dăm o şansă copiilor cu posibilităţi materiale reduse de a se bucura de sărbători la fel ca toţi ceilalţi copii. Pentru aceasta, am pregătit multe surprize: aducem cu noi personaje de poveste, împodobim bradul şi casa şi mergem însoţiţi, bineînţeles, de Moş Crăciun, a declarat Lara Moraru, director executiv al Edelweiss”.

În campania "Casa plină de Crăciun” au fost prezenţi şi actorii teatrulu Guguţă, care s-au pregătit cu scenete şi poveşti, pentru copiii pe care Fundaţia Edelweiss îi va vizita, cu ocazia sărbătorilor.

Precizăm că Fundaţia Edelweiss a organizat în fiecare an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, astfel de campanii sociale pentru copiii din orfelinate sau din familii social-vulnerabile. Anul trecut, Edelweiss a donat în parteneriat cu Fundaţia CERI – încălţăminte de iarnă pentru copiii din orfelinate.