Depunerea dosarelor în cadrul concursului ”100 de burse pentru tineri” a intrat pe ultima sută de metri

04 August 2017
Concursul prin intermediul căruia 100 de liceeni de clasa a XII-a vor fi răsplătiţi cu burse lunare de 500 de lei a intrat pe ultima sută de metri. Interesul tinerilor pentru acest concurs, prin care Fundaţia lui Vlad Plahotniuc ”Edelweiss” îşi propune să-i stimuleze pe elevii merituoşi din ţara noastră, s-a dovedit a fi unul mare.
Depunerea dosarelor în cadrul concursului ”100 de burse pentru tineri” a intrat pe ultima sută de metri
Concursul prin intermediul căruia 100 de liceeni de clasa a XII-a vor fi răsplătiţi cu burse lunare de 500 de lei a intrat pe ultima sută de metri. Interesul tinerilor pentru acest concurs, prin care Fundaţia lui Vlad Plahotniuc ”Edelweiss” îşi propune să-i stimuleze pe elevii merituoşi din ţara noastră, s-a dovedit a fi unul mare. Până acum, în concursul organizat de Edelweiss, s-au înscris tineri din toate colţurile Republicii Moldova. Reprezentanţii Fundaţiei îi încurajează pe toţi cei care nu au reuşit să se înscrie până acum să o facă în următoarele zile.

„Chiar dacă suntem în perioada estivală avem foarte mulţi aplicanţi si este îmbucurător faptul că sunt tineri cu iniţiativă, sunt tineri creativi, cu rezultate bune la învăţătură, sunt tineri care îşi doresc să schimbe ceva. Noi îi încurajăm pe toţi cei care nu au aplicat încă, să o facă în următoarele zile. Şi promitem ca o să-i selectăm pe cei mai buni dintre ei”, a spus directorul executiv al Fundaţiei Edelweiss, Lidia Cucoş.

Pentru a se înscrie în acest concurs, tinerii liceeni de clasa XII-a trebuie să depună un dosar care să cuprindă un curriculum vitae, copii ale diplomelor şi certificatelor ce atestă participarea la concursuri şi olimpiade şcolare, dovada mediilor şcolare din ultimii doi ani de studii, precum şi un eseu intitulat „Viitorul ţării mele sunt Eu”.

Dosarele sunt acceptate până în data de 6 august, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 1septembrie. Fiecare dintre cei 100 de câştigători, vor primi din partea Fundaţiei Edelweiss o bursă lunară de 500 de lei, pe o perioadă de 9 luni, între septembrie 2017 şi mai 2018. Bugetul alocat întregii acţiuni este de 450.000 lei.

Toate detaliile despre regulamentul concursului şi modalitatea de participare se găsesc pe site-ul Fundaţiei, www.edelweiss.md. De asemenea, persoanele interesate pot obţine informaţii la numere de telefoane: +373 22 809 908; +373 68 900 914 sau email: office@edelweiss.md.