“O nouă viaţă” – proiectul social care face fericite sute de familii

19 Octombrie 2016
În cadrul proiectul social “O nouă viaţă”, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” oferă un ajutor la naşterea copiilor, în cadrul maternităţii Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău.
“O nouă viaţă” – proiectul social care face fericite sute de familii
În cadrul proiectul social “O nouă viaţă”,  Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” oferă un ajutor la naşterea copiilor, în cadrul maternităţii Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău.

Recent, Fundaţia lui Vlad Plahotniuc a donat alte zeci de cutii, pentru a marca astfel primele zile din viaţa bebeluşilor care au venit pe lume în această perioadă.

Mămicile primesc cu bucurie cutiile oferite în dar de Fundaţia Edelweiss: “Vă mulţumesc pentru scutece, body-uri din bumbac şi celelalte produse de calitate pe care le oferiţi. Faceţi foarte multe fapte bune pentru societate“.

Campania „O nouă viaţă” se va desfăşura cel puţin până la sfârşitul anului. “După reparaţiile fără precedent care au avut loc în această maternitate, modernizări la care Edelweiss a contribuit prin campania Renaşte Moldova, noi venim cu o continuare şi o facem prin aceste donaţii pentru nou-născuţi”, au precizat reprezentanţii Edelweiss. 

În Republica Moldova, acest ajutor este oferit prin donaţiile Fundaţiei, dar în mai multe ţări ale lumii proiecte similare se desfăşoară la nivel naţional, fiind susţinute de stat.