Turneu CERI şi Edelweiss, pentru donaţii de sărbători

21 Decembrie 2012
Organizaţia internaţională CERI, împreună cu Fundaţia Edelweiss, continuă să facă donaţii de încălţăminte în orfelinatele şi şcolile auxiliare din Republica Moldova.
Turneu CERI şi Edelweiss, pentru donaţii de sărbători
Organizaţia internaţională CERI, împreună cu Fundaţia Edelweiss, continuă să facă donaţii de încălţăminte în orfelinatele şi şcolile auxiliare din Republica Moldova. Peste 30 de instituţii au fost deja vizitate, iar turneul de sărbători continuă - până când voluntarii vor ajunge în toate localităţile din Moldova.

Recent, darurile au ajuns şi la micuţii de la Şcoala Auxiliară pentru copii cu deficienţe severe de vedere. Reprezentanţii CERI şi Edelweiss au fost impresionaţi de poveştile pe care le-au spus copiii din cadrul acestei instituţii, dar şi de fericirea lor - la primirea darurilor şi a cizmuliţelor pentru iarnă.

Turneul Edelweiss şi CERI se va opri iarna aceasta în peste 60 de instituţii, unde voluntarii vor împărţi încălţăminte în valoare de 180 mii de dolari. Fundaţia CERI donează deja de 13 ani cu încălţăminte de iarnă pentru copii, iar anul acesta pentru prima dată organizaţia are un partener local – Edelweiss. Proiecte similare, CERI a desfăşurat în mai multe state din Africa, America Latină şi Europa.

În Republica Moldova, parteneriatul dintre cele două fundaţii prevede donarea de încălţăminte pentru 7300 de copii instituţionalizaţi.