Peste 200 de micuţi au participat la deschiderea Parcul Edelweiss din Drochia

04 Octombrie 2016
“Ne plac castelele, toboganele şi baloanele. Ne bucurăm că aţi făcut toate acestea pentru noi", au spus copiii din Drochia, impresionaţi de parcul de joacă amenajat în oraşul lor, în cadrul proiectului "Parcurile Edelweiss".
Peste 200 de micuţi au participat la deschiderea Parcul Edelweiss din Drochia
Peste 200 de micuţi au participat la deschiderea Parcul Edelweiss din Drochia
 
“Ne plac castelele, toboganele şi baloanele. Ne bucurăm că aţi făcut toate acestea pentru noi", au spus copiii din Drochia, impresionaţi de parcul de joacă amenajat în oraşul lor, în cadrul proiectului "Parcurile Edelweiss".
 
Mai mult, acest parc de joacă este singurul din Drochia construit din materiale ecologice.
 
La fel ca părinţii din celelalte localităţi, şi cei din Drochia s-au arătat surprinşi, dar şi recunoscători de investiţia pe care au făcut-o cei de la Fundaţia Edelweiss şi de deschiderea autorităţilor locale. Practic, în termen extrem de scurt de la lansarea proiectului Parcurile Edelweiss, în luna august a acestui an, în Drochia a putut fi amenajat de la zero un parc de joacă modern, la nivel european.
 
"E o bucurie pentru copilaşii noştri. Este primul loc de aşa fel, foarte frumos şi necesar. Să trăiască Fundaţia Edelweiss şi domnul Vlad Plahotniuc", a spus una dintre mămicile prezente la inaugurarea terenului de joacă.
 
Aflat în Drochia în ziua deschiderii terenului de joacă, deputatul PDM Corneliu Padnevici a declarat că anume acest parc “este o dovadă a faptului că se doreşte ca Republica Moldova să fie modernizată”.
 
Acesta este cel de-al 31-lea teren de joacă modern, dintre cele 40 pe care Fundaţia lui Vlad Plahotniuc planifică să le amenajeze pe teritoriul ţării, în această toamnă.