Şcoala Ambasadorilor Edelweiss şi-a deschis porţile, la Hînceşti

25 Martie 2016
Începând de astăzi şi până pe 5 mai 2016, elevii din clasa a IX-a din Hînceşti se pot înscrie la cursurile gratuite ale Şcolii Ambasadorilor Edelweiss.
Şcoala Ambasadorilor Edelweiss şi-a deschis porţile, la Hînceşti
Începând de astăzi şi până pe 5 mai 2016, elevii din clasa a IX-a din Hînceşti se pot înscrie la cursurile gratuite ale Şcolii Ambasadorilor Edelweiss.
Startul înscrierilor a fost dat odată cu lansarea Şcolii Ambasadorilor Edelweiss, în cadrul unui seminar privind îndrumarea în carieră susţinut de către jurnalistul Cristian Tabără. La eveniment au participat, pe parcursul a două zile, peste 600 elevi, toţi din raionul Hînceşti.
Tinerii prezenţi la eveniment au participat la numeroase exerciţii interactive şi au fost încurajaţi de jurnalist să-şi continue studiile şi să facă alegeri corecte pentru o carieră de succes. Entuziasmaţi de acest training, elevii au declarat că fost o lecţie bună pentru ei şi au plecat acasă cu formularele de înscriere, puse la dispoziţie de Edelweiss.
Cei care doresc să se înscrie la Şcoala Ambasadorilor Edelweiss trebuie să scrie un scurt eseu, reieşind din experienţa lor de viaţă, pe una dintre temele menţionate în formular. “Le-am propus să povestească momente din viaţa lor, momente în care au descoperit ce înseamnă prietenia, ce presupune pentru un tânăr să îşi facă opinia auzită de cei maturi, despre motivaţiile pe care le au ei la acestă vârstă. Reieşind din aceste lucrări, experţii şi profesorii Şcolii Ambasadorilor Edelweiss vor selecta primii 20 de elevi care vor beneficia de cursuri gratuite la Chişinău şi de excursii tematice”, a precizat directorul executiv al Edelweiss.
 
Acest nou proiect educaţional urmăreşte îndrumarea tinerilor să îşi continue studiile şi să îşi aleagă o carieră potrivită. Astfel, elevii vor fi ajutaţi şi ghidaţi de profesori, experţi şi traineri, pentru a-şi identifica şi valorifica pasiunile. Ei vor avea posibilitatea să se întâlnească cu oameni pe care îi admiră şi să viziteze locuri unde ar vrea să lucreze în viitor.

DESCARCA REGULAMENTUL SCOALA AMBASADORILOR EDELWEISS AICI