Încă un beneficiar al Proiectului „Unde le este casa?” a primit cheile de la noua locuinţă

19 August 2010
Joi, 19 august 2010 În cadrul Proiectului „Unde le este casa?”, desfăşurat în perioada iulie-august 2010 de către Fundaţia Edelweiss în parteneriat cu postul TV Prime, încă o familie de sinistraţi a beneficiat de o casă nouă.
Încă un beneficiar al Proiectului „Unde le este casa?” a primit cheile de la noua locuinţă

Încă un beneficiar al Proiectului „Unde le este casa?” a primit cheile de la noua locuinţă

Joi, 19 august 2010 În cadrul Proiectului „Unde le este casa?”, desfăşurat în perioada iulie-august 2010 de către Fundaţia Edelweiss în parteneriat cu postul TV Prime, încă o familie de sinistraţi a beneficiat de o casă nouă. Soţii Midoni au primit cheile de la noua lor locuinţă din s. Bujor, r-l Hânceşti.

Familia Midoni este formata din Valentina si Ion, 24 ani şi copiii: Alexandra de 3 ani, Mihai, 1,5 ani. Până la inundaţii au trăit în s. Sărăteni. Sunt o familie tânără şi muncitoare. Ion Midoni, lucrează sezonier în Rusia, iar Valentina îngrijeşte copiii. Au depus tot efortul pentru a-şi amenaja gospodăria şi prelucra cota de pământ primită de la părinţi în dar la nuntă. După inundaţii au rămas pe drumuri, casa în care locuiau, gospodăria şi terenul agricol au rămas sub ape, iar ei fără un acoperiş deasupra capului.

Şi-au amenajat un adăpost temporar, într-o casă avariată în s. Sărăteni, aşteptând ajutor. Acest ajutor a venit din partea Fundaţiei Edelweiss. Astăzi, soţii Midoni au primit cheile de la noua lor casă. Casa este amplasată în s. Bujor, şi dispune de o ogradă largă, grădină, fântână, toate cele necesare pentru a se muta imediat.

„Nu mi-a venit să cred, că aşa ceva este posibil, şi există oameni cu suflet care ne ajută şi ne-au oferit această casă minunată, şi un nou început, acuma când nu aveam nici o speranţă şi nu ştiam unde vom întâlni ziua de mâine” a spus Valentina.

„Voi fi demn de această donaţie şi voi îngriji de casă şi de gospodărie, Vă mulţumim că ne-aţi redat speranţa şi încrederea” a relatat echipei Edelweiss, Ion Midoni.