Moldova se mandreste cu lotul national K-1 amator!

07 Octombrie 2013
Republica Moldova s-a remarcat din nou la Campionatul Mondial de K-1 Amator. Cei 21 de luptători din lotul naţional s-au întors de la Riga cu 19 medalii, dintre care 9 de aur, 5 de argint şi 5 de bronz.
Moldova se mandreste cu lotul national K-1 amator!
Republica Moldova s-a remarcat din nou la Campionatul Mondial de K-1 Amator. Cei 21 de luptători din lotul naţional s-au întors de la Riga cu 19 medalii, dintre care 9 de aur, 5 de argint şi 5 de bronz. Sportivii s-au deplasat la competiţia din capitala Letoniei cu sprijinul fundaţiei Edelweiss, un partener tradiţional al lotului de K-1 amator.

“Luptătorii din lotul de K-1 amator ne confirmă, cu fiecare competiţie, că sunt sportivi valoroşi şi că merită din plin sprijinul Edelweiss. Îi felicităm pentru medaliile de la Riga şi suntem mândri că reprezintă Moldova cu succes peste hotare”, a declarat Lara Moraru, Director Executiv al Edelweiss.

La Cupa Mondiala de K-1 de la Riga au participat aproximativ 300 de luptători din 16 ţări. Lotul naţional al Moldovei este sponsorizat de fundaţia Edelweiss, care îşi dedică activitatea promovării performanţei, inclusiv a celei sportive.