Zeci de mămici şi viitoare mămici şi-au dat întâlnire la o şezătoare informativă, susţinută de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”

07 Decembrie 2017
Şezătoarea mamelor, organizată pe 6 decembrie de portalul odoraş.md şi Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, a adunat din nou un număr impresionant de femei, care şi-au dorit să înveţe cât mai multe despre creşterea sănătoasă a copiilor.
Zeci de mămici şi viitoare mămici şi-au dat întâlnire la o şezătoare informativă, susţinută de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”
Şezătoarea mamelor, organizată pe 6 decembrie de portalul odoraş.md şi Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, a adunat din nou un număr impresionant de femei, care şi-au dorit să înveţe cât mai multe despre creşterea sănătoasă a copiilor.

La eveniment, mamele au discutat cu diverşi specialişti şi au aflat informaţii utile despre primele simptome în caz de boală a micuţilor, cum să-i alimenteze şi să-i îmbrace corect.

Graviduţele au primit şi cadouri speciale de la sponsorii evenimentului. Eugenia Efros, viitoarea mămică aflată în cea de-a 41-a săptămână de sarcină, a primit în dar, din partea Fundaţiei „Edelweiss”, un set cu produse pentru nou-născuţi. După cum ne spune chiar ea, produsele îi vor fi de mare folos, odată cu naşterea bebeluşului. „E un dar mai mult decât binevenit, sunt foarte recunoscătoare Fundaţiei. La 41 de săptămâni, deja nu mai e mult până va veni pe lume copilaşul nostru. Ne dorim să îi putem oferi toate condiţiile să crească frumos, iar fiecare ajutor e o bucurie.” a spus Eugenia Efros, din satul Măgdăceşti.

Şezătoarea mamelor a reunit, la această ediţie, peste 200 de femei.
„Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, un scop nobil de a avea grijă de o viaţă nouă. Atunci când apare un copil, într-o familie tânără trebuie atâtea lucruri, atâtea investiţii, încât fiecare cadou este foarte binevenit", a declarat Dorina Osipov, organizator.