Concert grandios la Nisporeni organizat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”

15 Ianuarie 2018
Peste 10 mii de oameni, veniţi din toate colţurile ţării, au dansat şi s-au distrat de minune în centrul oraşului Nisporeni, unde a avut loc un concert fără precedent. Pe scenă au urcat 3 Sud - Est, Carla's Dreams, Antonia, Adriana Ochişanu dar şi formaţiile Lume şi Akord care au cântat piesele ce i-au făcut celebri şi pe care fanii le-au fredonat vers cu vers.
Concert grandios la Nisporeni organizat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”
Peste 10 mii de oameni, veniţi din toate colţurile ţării, au dansat şi s-au distrat de minune în centrul oraşului Nisporeni, unde a avut loc un concert fără precedent. Pe scenă au urcat 3 Sud - Est, Carla's Dreams, Antonia, Adriana Ochişanu dar şi formaţiile Lume şi Akord care au cântat piesele ce i-au făcut celebri şi pe care fanii le-au fredonat vers cu vers. „I-am aşteptat foarte mult pe Antonia, Carla’s Dreams şi 3 Sud - Est. Am fost foarte încântat când am auzit că aceşti artişti vor veni să ne cânte şi să ne încânte chiar la noi în oraş.”, a declarat unul din spectatorii evenimentului.

Şi cei mici au avut parte de distracţie pe cinste. Pentru ei au fost amenajate un pationar, un carusel şi două tobogane de care s-au putut bucura în voie, toate costurile fiind acoperite de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.„Foarte bine mă simt, chiar îmi place aici. De mult mi-am dorit să învăţ să patinez.”, ne-a spus unul dintre copii.

Totodată la evenimentul organizat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” au participat mai mulţi oficiali ai statului care au venit cu un mesaj de felicitare pentru locuitorii din Nisporeni:„Sunt încantat şi bucuros să fiu astăzi aici, la acest eveniment frumos împreună cu dumneavoastră. Este o sărbătoare binevenită astăzi când serbăm ziua Sfântului Vasile şi Anul Nou pe stil vechi. Îmi doresc ca această dispoziţie bună, plină de optimism să vă însoţească tot anul.”, a spus prim-ministrul, Pavel Filip.

„Sunt recunoscătoare şi eu domnului preşedinte, Vlad Plahotniuc, Fondatorul Edelweiss pentru multiplele sale acte de susţinere a culturii, inclusiv a activităţilor dedicate conservării patrimoniului nostru cultural.”, a menţionat Monica Babuc, ministru al Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Oamenii veniţi la „Târgul de Iarnă” desfăşurat în centrul oraşului Nisporeni s-au bucurat de Noul An pe stil vechi şi cu un impresionant foc de artificii, au savurat gustările oferite de organizatori şi s-au încălzit cu un pahar de vin fiert. „Târgul de Iarnă” de la Nisporeni rămâne deschis până la sfârşitul acestei luni.