Proiecte

Renaşte Moldova /Cabinet Pediatric


Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "EDELWEISS"  lansează o nouă campanie naţională pentru ocrotirea sănătăţii copiilor. Începând cu 20 aprilie, pe parcursul următoarelor 8 luni, o echipă de medici pediatri va merge zilnic în satele din Republica Moldova, pentru a oferi consultaţii gratuite copiilor.

Cabinetul pediatric mobil “Renaşte Moldova” este dotat cu aparatură modernă, inclusiv cu un aparat ultrasonografic, util pentru diagnosticarea unor afecţiuni ale organelor interne. Doctorii şi asistenţii medicali care formează echipa sunt pregătiţi să ofere consultaţii generale complete şi să prescrie tratamentele necesare în fiecare caz. Toate procedurile sunt autorizate, campania fiind organizată de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "EDELWEISS" , în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii din Republica Moldova.  

Printre actele de caritate al Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" se numără şi proiectul „Cabinetul Pediatric Mobil” cu ajutorul căruia sute de copii din satele din Moldova au fost consultaţi gratuit.

DESCARCA REGULAMENTUL RENAŞTE MOLDOVA /CABINET PEDIATRIC 

DESCARCĂ ORARUL VIZITELOR CABINETULUI PEDIATRIC MOBIL